corner


A tartalomhoz

Szölösgyörök

Eladó Ingatlanok > Családi házak > 15 millióig

Kód: 1612

Teljes képernyőVisszaPlayTovább


A Balatontól 8 km-re Szőlősgyörök településén kínálok megvételre 3000 nm-es megosztható dupla telken lévő 75 nm-es vegyes falazatú, átlagos állapotban lévő lakóházat. A családi házba egy előszobából jutunk be, onnan nyílik a konyha, kádas fürdőszoba, illetve a nappali, és 1 tágas nagyszoba, valamint 1 félszoba. Az ingatlant folyamatosan karbantartották szerkezetileg, jó állapotban van. Az összközműves, azonnal költözhető lakóház fűtéséről gázkonvektor gondoskodik. A rendezett telken több gyümölcsfa, és egy kisebb akácos lett telepítve. A telken továbbá gazdálkodásra alkalmas több tégla melléképület is kialakításra került.
Irányár: 8,8 MHUF

Kód : 372

Teljes képernyőVisszaPlayTovább


CORNER INGATLAN IRODA
eladásra kínálja a Balatontól 10kmre Szőlősgyörök településen 1000m2 telken 60m2 két szintes családi házat. A házat 1999-ben építették . A földszinten konyha+étkező,szoba, zuhanyzó,WC, közlekedő, 20m2 fedett terasz lett kialakítva ,az emeleten pedig két szoba, zuhanyzó+WC. Fűtése jelenleg fa tüzelésű kályha ,de az utcában a gáz így igény szerint bevezethető, meleg vizet villany bojler biztosítja éjszakai áramon.
A kert végében pedig egy szerszám tároló. Szép kilátás a somogyi dombságokra.

Irányár: 15,9 MHUF


Kód: 1445

Teljes képernyőVisszaPlayTovább


Balatonboglártól 8 km-re kínálok eladásra Szőlősgyörök rendezett településén egy 1496 nm-es rendezett telken lévő 80nm-es tégla családi házat. A teljesen tégla, összközműves lakóházban 3 szoba, 1 nappali, konyha spájz, kádas fürdőszoba, külön wc került kialakításra, fűtése gázkonvektor, és cserépkályha. A rendezett telken továbbá nyári konyha, és több gazdálkodásra is alkalmas melléképületet, és egy nagyobb pincét alakítottak ki a gondos tulajdonosok.
Irányár: 12,5 M HUF

DotRoll Hosted
Keresés

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe
balatonlelle, balatonboglár, ingatlan, családi ház, nyaraló, telek, szőlősgyörök, szőlőskislak, látrány, balatonszemes, fonyód,