corner


A tartalomhoz

Látrány

Eladó Ingatlanok > Családi házak > 15 millióig

Kód: 1727

Teljes képernyőVisszaPlayTovább


Balatonlellétől 3 km-re kínálunk megvételre 443 nm-es rendezett telken lévő németek által szerkezetileg, és esztétikailag felújított 120 nm-es parasztházat. A több generációnak is alkalmas, 2 apartmanból álló vegyes falazatú lakóingatlan földszintjén egy nappali, fürdőszoba, konyhasarok, 2 hálószoba lett kialakítva. A külön megközelíthető apartmanban egy konyha előtér, fürdőszoba, illetve egy emeleti nappali, és 2 hálószobát alakítottak ki. Az összközműves ház fűtéséről gázkazán gondoskodik. A rendezett telken egy 9 nm-es pince, illetve egy jó állapotban lévő 20nm-es garázst is kiépítettek.
Irányár: 15,9 M HUF

Kód: 1413

Teljes képernyőVisszaPlayTovább


Balatontól 4 km-re, Látrány rendezett településén kínálok eladásra 2587 nm-es gazdálkodásra is alkalmas saroktelken lévő lakóházat. A 81 nm-es családi ház 1971-ben épült teljesen téglából. Belső elosztását tekintve egy előtér, nappali, 2 tágas szoba, egy konyha, és egy fürdőszobából áll. A ház fűtését cserépkályha biztosítja, közművek villany, víz, csatorna, gáz a telken. A gazdálkodásra kialakított telken több melléképület, illetve egy pince lett kialakítva. Méretéből, és elhelyezkedéséből adódóan a telek tovább osztható 2 külön telekké is. Látrány fejlődő település, orvosi rendelővel, iskolákkal, boltokkal. A Balaton mindössze 5-10 perc alatt elérhető.
Irányár: 8,7 M HUF

DotRoll Hosted
Keresés

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe
balatonlelle, balatonboglár, ingatlan, családi ház, nyaraló, telek, szőlősgyörök, szőlőskislak, látrány, balatonszemes, fonyód,