corner


A tartalomhoz

Balatonlelle

Eladó Ingatlanok > Családi házak > 30 millióig

iroda@corner-ingatlan.hu Balatonlelle 30 millióig: +36 30 / 993-75-32

Corner

Kód: 1694

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

Balatonlellén a Balatontól 800 méterre kínálunk eladásra 964 nm-es szépen parkosított telken lévő összesen 87 nm-es 2 szintes házat. A lakóház minősítésű, de nyaralóként használt ingatlan földszintjében egy napfényes teraszról jutunk be a nappaliba, onnan nyílik fürdőszoba, hálószoba, konyha, spájz. A hátsó, tágas teraszról (22 nm) lehet megközelíteni a beépített emeletet, ahol 2 erkély, 2 szoba, konyha, és fürdőszoba lett kialakítva. A szépen karbantartott telek végében egy tároló (9nm) került kialakításra. A családi házat, folyamatosan karbantartották a gondos tulajdonosok, ez meglátszik a rendezett telken, az új nyílászárókkal, burkolatokkal ellátott házon. A komfortos ház fűtéséről fa tüzelésű kályha gondoskodik, gáz az utcában van. Az ingatlan teljes bútorzatával együtt eladó.
Irányár: 21,9 M HUF

Kód: 318

Teljes képernyőVisszaPlayTovábbCORNER INGATLAN IRODA
eladásra kínálja Balatonlellén központi elhelyezkedésű 100m2 nyaralót hozzá tartozó 500m2 telekkel. Az ingatlan helyiségei 3 szoba, fürdőszoba, konyha, 2 zuhanyzó. Közművek : víz,villany,csatorna,fűtése nincs.
Felújítást igénylő tégla építésű nyaraló.
Irányár: 19,9 M HUF

DotRoll Hosted
Keresés

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe
balatonlelle, balatonboglár, ingatlan, családi ház, nyaraló, telek, szőlősgyörök, szőlőskislak, látrány, balatonszemes, fonyód,