corner


A tartalomhoz

Balatonlelle

Eladó Ingatlanok > Családi házak > 30 millió felett

iroda@corner-ingatlan.hu Balatonlelle 30 millió felett: +36 30 / 993-75-32

Corner

Kód: 382

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

CORNER INGATLAN IRODA eladásra kínálja a Balatontól 450m-re Balatonlellén elhelyezkedő lakóházat. Telek területe 548m2.
Ház alapterülete két szinten összesen: 185m2.
A földszinten található egy előtér, étkező,két szoba, zuhanyzó, konyha ,téli kert 22m2-es, mosókonyha ,raktár.
Emeleten kialakítottak egy nappalit+konyha+étkezőt, 2szobát,fürdőszobát. A főépülethez csatlakozik egy kétszintes mellék épület, melynek az emeletén 2szoba,mosdót alakítottak ki ,valamint egy déli tájolású napozó teraszt.
A ház fűtése gáz központi, emelet klimatizált, riasztóval felszerelt. Bútorzattal együtt eladó.
Irányár: 135.000.-Euro

CORNER IMMOBILIEN VERKAUFT
eine zwei stockige Wohnhaus mit Garten. Grundfläche: 548m2, Wohnfläche insgesamt: 185m2.
Das Haus hatt in erdgeschoss Flour, Esszimmer,2 Zimmer,Dusche,Küche, Winter Garten 22m2.
Dach geschoss: Wihnzimmer+Eszimmer,Küche, 2 Zimmer,Badezimmer.
Apartment Haus hatt 2 Zimmer mit Waschbecken und Toalet.
Das Haus hatt zentral Gas Heizung, Klima anlage , Alarm anlage eingebaut.
Mit allen einrichtungen zu verkaufen.
Preis: 135.000.-Euro

Kód: 1776

Teljes képernyőVisszaPlayTovább


Balatonlellén a Balatontól 200 méterre kínálunk megvételre 982 nm-es ősfás telken lévő 82 nm-es családi házat. Az 1950 es évek közepén épült lakóházat téglából építették, több helyen részben felújították. A házban egy amerikai konyhás nappali, 3 szoba, és két zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. A ház hátsó kijáratán egy északi csendes teraszra jutunk ki. A ház alatt egy 10 nm-es pince lett kialakítva. Az összközműves ingatlan fűtéséről gázkazán, gondoskodik.

Irányár: 32,9 M HUF

Kód: 281

Teljes képernyőVisszaPlayTovább


KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG BALATONLELLÉN! Nyaraltatásra alkalmas családi ház hozzá tartozó külün álló 3db apartmannal,vissza térő vendég körrel.Lakóház hasznos alapterülete: 260m2.
A lakóépület 1350m2 telken helyezkedik el.Az épület alagsorában pizzéria mükődik ,földszinten 2 szoba ,nappali +étkező+konyha,fürdőszoba.Emeleten 4 szoba, konyha, keleti tájolású terasz. Fűtése gáz központi radiátoros. A kertben kerti tavat is kialakítottak ,gyerek játszósarkot.
Balatontól 900m-re kényelmes sétával érhetjük el az egyik legszebb szabadstrandot.
Irányár: 63 M HUF-204.000.-Euro

Kód: 341

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

CORNER INGATLAN IRODA eladásra kínálja Balatonlelle frekventált ,rendezett utcájában 601m2-es telken kétszintes 300m2-es családi házat. A földszinten kialakítottak egy óriási nappalit+étkezőt, konyhát,kamrát, fél szobát, fürdőszobát, keleti-nyugati tájolású teraszt. Emeleten pedig 2 szobát,nappalit, fürdőszobát, közlekedőt, nyugati tájolású teraszt. Valamint kettő külön bejáratú apartmant ,ahol egy nappalit+konyhát, zuhanyzót, emeleten pedig kettő hálószobát. Fűtése gáz konvektoros ,meleg vizet villany bojler biztosítja. Az udvarban elhelyeztek egy medencét is, és egy tárolót. A házat folyamatosan karbantartják. Balatonlellei homokos strand 400m-re, vasútállomás 350m-re, bevásárlási lehetőség 250m-re!
Irányár: 71,9 M HUF


Corner immobilien Büro verkauft eine sehr gepflägtes Wohnhaus mit garten.Grundfläche: 601m2, Wohnfläche 300m2.
Erdgeschoss eine schöne Wohnzimmer mit Esszimmer, Küche, Kamre, Badezimmer, Zimmer, Terasse nord-west seite. Erste stock 3 Zimmer, Wohnzimmer, Dusche, Balkon west seite.
Mit extra eingang sind zwei apartament ,jede apartament hatt Wohnzimmer,Küche,Dusche und 2 Zimmer,
Im hof hinten das Haus wunderschöne Schwimmbecken.
Alles kann mit fuss sehr schnell ereichen so wie Spar,Post,Bäckerei , Strand.
Preis: 208.405.- Euro

Kód: 1708

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

Balatonlellén a Balatontól 700 méterre kínálunk eladásra 560 nm-es telken lévő 240 nm-es 2 szintes családi házat. A lakóházat 2000-ben építették minőségi alapanyagokból. Az alsó szinten egy nappali, konyha, spájz 4 hálószoba, 2 zuhanyzós fürdőszoba Wc-vel, és egy tároló lett kialakítva. A nappaliból egy tágas déli tájolású teraszra érkezünk. A külön megközelíthető emeleten 4 szoba, nappali, konyha 2 fürdőszoba, mosókonyha kialakítását kezdték el a tulajdonosok, de ennek befejezése az új tulajdonosra vár. A 10 cm szigeteléssel ellátott lakóházból egy garázsba jutunk át, mely nyári időszakban lakhatásnak is alkalmas, ebben egy szoba, konyha, fürdőszoba, és az emeleten egy külön szoba lett kialakítva. Az összközműves ingatlanban gáz padlófűtés lett kialakítva.
Irányár: 52,9 MHUF

Kód: 1853

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

Balatonlellén a Balatontól 800 méterre kínálunk megvételre 800 nm-es telken lévő két lakrészből álló egyszintes családi házat. A 89 nm-es lakóház első, jó állapotban lévő részébe egy tágas teraszról jutunk be, melyben nappali, 3 tágas szoba, egy konyha étkezővel, egy zuhanyzós fürdőszoba Wc -vel, és egy külön Wc lett kialakítva. A házrész fűtéséről vízteres kandalló, és gázkonvektorok gondoskodnak. A külön is megközelíthető átlagos állapotban lévő hátsó lakrészben, 2 szoba konyha, egy zuhanyzós fürdőszoba, és egy külön Wc lett kialakítva. A lakrész fűtéséről gázkazán gondoskodik. A tégla családi házat a 2000 –es évek elején teljesen felújították, új tetővel, 8 cm szigeteléssel, és új szerelvényekkel, burkolatokkal látták el, azóta folyamatosan karbantartják a gondos tulajdonosok. A rendezett telken 2 terasz, kiülő lett kialakítva. Az ingatlan kialakítása, és elhelyezkedése miatt nyaraltatásra is alkalmas, több éve állandó, visszatérő vendégkörrel rendelkezik.
Irányár: 38,6 M HUF

Kód: 1859

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

Balatonlelle központjában, a Balatontól 300 méterre kínálunk megvételre 826 nm-es telken lévő 1999-ben épített azóta folyamatosan karbantartott 220 nm-es könnyűszerkezetes jó állapotban lévő családi házat. A ház három apartmanból áll, a földszinten egy terasz, egy tágas amerikai konyhás nappali, 2 szoba, 2 fürdőszoba, külön Wc lett kialakítva. A külön megközelíthető emeleten szintén egy amerikai konyhás nappali, 2 szoba., 2 fürdőszoba, lett kialakítva. A ház mögötti lakrészben egy konyha nappai, 1 szoba, fürdőszoba, és egy Gardrób lett kialakítva. Az összközműves ház fűtéséről gáz cirkó kazán gondoskodik. Az egyenes telken, egy garázs, egy tároló, kerti kiülő, és egy medence is kialakításra került. Az ingatlan Balatonlelle legszebb utcájában, új építésű házak szomszédságában helyezkedik el, közel a központhoz, és a Balatonhoz.
Irányár: 75 M HUF

Kód. 1924

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

Balatonlellén, a Balatontól 800 méterre, kínálunk megvételre 891 nm-es szépen parkosított telken lévő 90 nm-es felújított családi házat. A lakóingatlanba egy konyha - nappali, spájz, 3 szoba, zuhanyzós fürdőszoba Wc-vel, külön Wc lett kialakítva. Az ingatlan 2015-ben teljes felújításon esett át, többek között, új konyhabútor, új járólapok, új nyílászárók, új víz, villany szerelvények. Az emelet beépíthető, jelenleg 2 szoba, lett kialakítva. Az összközműves lakóház fűtéséről kandalló, illetve gázkonvektorok gondoskodnak. A rendezett telken egy nyári konyha, pince, és egy garázs is lett kialakítva. Iskola és az Óvoda 200m-re!!
Irányár: 34,9 M HUF

DotRoll Hosted
Keresés

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe
balatonlelle, balatonboglár, ingatlan, családi ház, nyaraló, telek, szőlősgyörök, szőlőskislak, látrány, balatonszemes, fonyód,