corner


A tartalomhoz

Balatonlelle

Eladó Ingatlanok > Családi házak > 30 millió felett

iroda@corner-ingatlan.hu Balatonlelle 30 millió felett: +36 30 / 993-75-32

Corner

Kód: 281

Teljes képernyőVisszaPlayTovább


KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG BALATONLELLÉN! Nyaraltatásra alkalmas családi ház hozzá tartozó külün álló 3db apartmannal,vissza térő vendég körrel.Lakóház hasznos alapterülete: 260m2.
A lakóépület 1350m2 telken helyezkedik el.Az épület alagsorában pizzéria mükődik ,földszinten 2 szoba ,nappali +étkező+konyha,fürdőszoba.Emeleten 4 szoba, konyha, keleti tájolású terasz. Fűtése gáz központi radiátoros. A kertben kerti tavat is kialakítottak ,gyerek játszósarkot.
Balatontól 900m-re kényelmes sétával érhetjük el az egyik legszebb szabadstrandot.
Irányár: 63 M HUF-204.000.-Euro

Kód:220

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

CORNER IRODA ELADÁSRA kínálja Balatonlelle lakott övezetében 627m2 telken 270m2 családi házat.A ház ideális két családnak ,mivel a alsó és felső szint külön lépcsőfeljáróval kialakított. A földszinten közlekedő , konyha,kamra,2 szoba,nappali, fürdőszoba,mosókonyha lett kialakítva, az emelten nappali , 3szoba ,étkező+konyha, 2 fürdőszoba, valamint a földszinten a ház folytatásában egy autónak garázs, és egy külön bejáratú 70m2 apartman. A ház egy része alatt pince helyiség. Fűtése gáz központi valamint az elmúlt évben kialakításra került a solar energia,klimatizált,fúrt kút. Az udvarban nyáron 7x3m medence biztosítja a frissülést.
A ház a nyári időszakban kiadható,ideális annak is aki nyaraltatásban gondolkodik, a családi házat folyamatosan karbantartják.
Irányár: 49,9 M HUF

DotRoll Hosted
Keresés

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe
balatonlelle, balatonboglár, ingatlan, családi ház, nyaraló, telek, szőlősgyörök, szőlőskislak, látrány, balatonszemes, fonyód,