corner


A tartalomhoz

Nyaralók

Eladó Ingatlanok

iroda@corner-ingatlan.hu Nyaralók: +36 30 / 993-75-32

Corner

Kód: 384

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

CORNER INGATLAN IRODA eladásra kínálja közvetlen a Balaton partján Fonyódon 688m2 telken két szintes 246m2-es nyaralót. A nyaralót 2006-ban építették minőségi anyagokból, nyílászárók tölgyfából készültek, padló burkolatok Borovi fenyőből , mennyezet szintén. A ház klimatizált, riasztóval illetve kamerával felszerelt, automata redőnnyel,a kert locsoló rendszerrel kiépítve. A telek adottsága igen kedvező mivel két utcára nyílik, így a leendő tulajdonosa lesétál a vízhez és azonnal mártózhat a Balatonba,szörfözhet. horgászhat. A földszinten panorámás északi teraszról érkezünk a konyhába étkezőbe és a nappaliba, szoba+fürdőszoba, vendég mosdó,és a nappaliból pedig egy déli tájolású teraszra. Az emeletre belső lépcsőn jutunk fel ahol egy közlekedőből nyílnak a szobák és a zuhanyzók .Összesen 5 szoba és zuhanyzó lett kialakítva. Az északi teraszon főzési , grillezési ,sütési lehetőségekkel.
A nappaliból csodálhatja a Balatoni panorámát illetve az emeleti északi teraszról az északi part hegy vonulatait.
Ritka lehetőség ne hagyja ki !!!
Irányár : 198 M HUF

Kód: 370

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

CORNER INGATLAN IRODA eladásra kínálja Balatonszemes településen 2421m2 telken épült
208m2-es nyaralót ami gazdasági épületként van nyilvántartva.Az ingatlan 2000-ben építették, 3 szintes tégla építésű. Alagsorban kialakítottak egy konyhát ,két fél szobát,nappalit, fürdőszobát, tárolót és egy boltíves téglából épült boros pincét. Az első szinten 30m2 nappalit , fél szobát ,konyhát ,fürdőszobát. Az emeletre a nappaliból kényelmes fa lépcsünk utunk fel , ahol 2 szoba,fürdőszoba került kialakításra. Az első szinten keletről fedett teraszról érkezünk egy külön bejáratú apartmanba, az emeleten pedig szintén külön lépcsőről érkezünk még egy apartmanba, az udvarban kerti 24m2 szaletlit készítettek. Meleg vízet villany bojler, a fűtést kályha biztosítja.
Kert zöld növényekkel ültettet, valamint gyümölcs fákkal, rendezett csendes környezet, a Balatontól 1800m-re található.
Irányár: 49,5 M HUF

DotRoll Hosted
Keresés

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe
balatonlelle, balatonboglár, ingatlan, családi ház, nyaraló, telek, szőlősgyörök, szőlőskislak, látrány, balatonszemes, fonyód,