corner


A tartalomhoz

Nyaralók

Eladó Ingatlanok

iroda@corner-ingatlan.hu Nyaralók: +36 30 / 993-75-32

Corner

Kód: 318

Teljes képernyőVisszaPlayTovábbCORNER INGATLAN IRODA
eladásra kínálja Balatonlellén központi elhelyezkedésű 100m2 nyaralót hozzá tartozó 500m2 telekkel. Az ingatlan helyiségei 3 szoba, fürdőszoba, konyha, 2 zuhanyzó. Közművek : víz,villany,csatorna,fűtése nincs.
Felújítást igénylő tégla építésű nyaraló.
Irányár: 16,9 MHUF

Kód: 328

Teljes képernyőVisszaPlayTovábbKIZÁRÓLAG A CORNER INGATLAN IRODA KINÁLATÁBAN ! Balatonboglár csendes,nyugodt zöld övezetében ,Balatontól 500m-re elhelyezkedő földszinti 32nm társas nyaraló kedvező áron eladó.
A nyaraló kizárólag nyári használatú. Közös költsége : 5800.-Ft/hó.
Irányár: 10,5 M HUF

Kód: 1614

Teljes képernyőVisszaPlayTovább


Balatonlelle kedvelt utcájában, a Balatontól 500 méterre kínálunk megvételre 327 nm-es saját rendezett füves telken lévő 44 nm-es nyaralót. Az ikertársától jogilag, és természetben is elválasztott ikerházban egy előtér, 2 szoba, 1 zuhanyzós fürdőszoba Wc-vel lett kialakítva. A ház hátsó részében egy konyhát, és egy külön szobát alakítottak ki a gondos tulajdonosok. Közművek: Víz, villany, csatorna, a gáz az utcában van. A nyaraló fűtése fa tüzeléssel, vagy elektromos fűtéssel megoldható.

Irányár: 13 M HUF

Kód: 370

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

CORNER INGATLAN IRODA eladásra kínálja Balatonszemes településen 2421m2 telken épült
208m2-es nyaralót ami gazdasági épületként van nyilvántartva.Az ingatlan 2000-ben építették, 3 szintes tégla építésű. Alagsorban kialakítottak egy konyhát ,két fél szobát,nappalit, fürdőszobát, tárolót és egy boltíves téglából épült boros pincét. Az első szinten 30m2 nappalit , fél szobát ,konyhát ,fürdőszobát. Az emeletre a nappaliból kényelmes fa lépcsünk utunk fel , ahol 2 szoba,fürdőszoba került kialakításra. Az első szinten keletről fedett teraszról érkezünk egy külön bejáratú apartmanba, az emeleten pedig szintén külön lépcsőről érkezünk még egy apartmanba, az udvarban kerti 24m2 szaletlit készítettek. Meleg vízet villany bojler, a fűtést kályha biztosítja.
Kert zöld növényekkel ültettet, valamint gyümölcs fákkal, rendezett csendes környezet, a Balatontól 1800m-re található.
Irányár: 49,5 M HUF

DotRoll Hosted
Keresés

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe
balatonlelle, balatonboglár, ingatlan, családi ház, nyaraló, telek, szőlősgyörök, szőlőskislak, látrány, balatonszemes, fonyód,