corner


A tartalomhoz

Nyaralók

Eladó Ingatlanok

iroda@corner-ingatlan.hu Nyaralók: +36 30 / 993-75-32

Corner

Kód: 409

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

CORNER INGATLAN IRODA eladásra kínálja Balatonlelle lakott övezetében 552m2-es telken hétvégi házat és udvart. Az ingatlant nyaralónak használják ,de gáz konvektoros fűtése is ki lett alakítva. A ház két külön bejárattal rendelkezik az első 47,5 m2 a hátsó 40m2 hasznos alapterületű. Az utcafronti épület elrendezése étkező ,nappali, 2 fél szoba ,kisebb konyha ,zuhanyzó. Hátsó épület rész közlekedő, 3 fél szoba, zuhanyzó valamint itt egy déli tájolású 17,5 m2-es fedett terasz lett kialakítva. Az ingatlan víz, villany, gáz és csatorna közművel rendelkezik. Balatontól 900m-re, élelmiszer üzletek 600m-re helyezkednek el. Két család kényelemesen tudja használni. Kert körbe ültetve zölddel, teljesen szeparálva a szomszédoktól.
Irányár: 39.9 M HUF--okt.31-ig akciós áron eladó !!!

Kód: 2131

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

Balatonlelle kedvelt külterületi részén Kis-hegyen kínálunk megvételre a Balatonra, és a környező dombokra is panorámás külterületi ingatlant. A szántó besorolású ingatlanon egy 25 nm-es gazdasági épület kapott helyett, melyben 2 szoba lett kialakítva. A házhoz egy fa szerkezetű teraszt építettek, ahonnan élvezni lehet a gyönyörű kilátást, és a nyugalmat. A telken továbbá egy 15 nm-es pince, és egy pagodát kemencével is kialakítottak. Az ingatlanon közmű nincs. A villanyt aggregátorral, a vizet fúrt kúttal lehet megoldani.
Irányár: 24,9 M HUF

DotRoll Hosted
Keresés

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe
balatonlelle, balatonboglár, ingatlan, családi ház, nyaraló, telek, szőlősgyörök, szőlőskislak, látrány, balatonszemes, fonyód,