corner


A tartalomhoz

Ordacsehi

Eladó Ingatlanok > Családi házak > 30 millióig

iroda@corner-ingatlan.hu Ordacsehi 30 millióig: +36 30 / 993-75-32

Corner

Kód:295

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

A "CORNER" Ingatlan Iroda eladásra kínálja Balatonboglártól csupán 3km-re,rendezett településen Ordacsehiben ,gondozott ,gyümölcs fákkal telepített, 127m2 családi házat, 2 hálószobával, nappalival, étkezővel,konyhával,fürdőszobával ,mosókonyhával.Könnyen gondozható telekkel 1164m2. 20m2 dupla garázzsal.
A fedett teraszról panoráma nyílik Badacsonyra és a fonyódi dombra, dél-nyugati tájolásából adódóan körbe süti a nap.Horgászati ,vadászati lehetőség helyben, a telek elhelyezkedéséből adódóan a vadak látványa is lenyűgözheti a leendő tulajdonost.
Irányár: 41 M HUF

Kód: 399

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

CORNER INGATLAN IRODA eladásra kínálja a Balatontól csupán 3 km-re Ordacsehi településen 4576m2 -es telken 100m2-es szigetelt faházat. A földszinten nappali+étkező+konyha,szoba,zuhanyzó,közlekedő lett kialakítva ,egy légtérben egy szoba. A házhoz kapcsolódva egy külön bejáratú 40m2 -es apartman, valamint egy tároló helyiség, fúrt kt az udvarban, Közművek víz,villany,csatorna, gáz az utcában. Az ingatlan teljes berendezéssel kerül eladásra. Település központjához közel esik ,autópálya lejáró a településhez, valamint kerékpár út a Balatonhoz.
Irányár: 110.000.-Euro

DotRoll Hosted
Keresés

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe
balatonlelle, balatonboglár, ingatlan, családi ház, nyaraló, telek, szőlősgyörök, szőlőskislak, látrány, balatonszemes, fonyód,