corner


A tartalomhoz

Látrány

Eladó Ingatlanok > Családi házak > 30 millióig

iroda@corner-ingatlan.hu Látrány 30 millióig: +36 30 / 993-75-32

Corner

Kód: 1696

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

Balatonlellétől 5 km-re, Látrány fejlett településének központjában kínálok megvételre 1068 nm-es szépen parkosított telken lévő 90 nm-es tégla családi házat. A szépen felújított, két bejáratos lakóházban egy előszoba, spájz, konyha, nappali, egy félszoba, kádas fürdőszoba és 2 tágas szoba lett kialakítva. Az ingatlant folyamatosan karbantartották, és szépítették a gondos tulajdonosok. Az összközműves ház fűtéséről gáz kazán, vagy fa tüzelésű egyedi építésű kandalló gondoskodik. A ház alatt egy 12 nm-es pince is ki lett alakítva. Az épület mögött egy külön kis 40 nm-es lakóház is van, melyben konyha-étkező, szoba, és zuhanyzós fürdőszobát alakítottak ki. A rendezett térburkolatos telken egy 2 állásos garázs, és egy kellemes hangulatú nyári pagodát alakítottak ki.
Irányár:16 M HUF

Kód:1702

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

Balatontól 4 km-re, Látrány rendezett településén kínálok eladásra 1200 nm-es rendezett telken lévő lakóházat. Az ingatlan két különböző, egymástól teljesen elválasztott lakórészből áll. A hátsó 35 nm-es részben egy nappali-konyha, hálószoba, és egy zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. Az első 81 nm-es családi házban egy konyha, egy előtér, nappali 2 hálószoba, zuhanyzós fürdőszobát alakított ki a német tulajdonos. A folyamatosan karbantartott összközműves, gázkazán fűtéses ingatlanban új tető, új burkolatok, és vezetékek lettek kialakítva. A rendezett telken nyári kiülő, és új melléképületeket alakított ki a tulajdonos.
Irányár:17,5 M HUF

DotRoll Hosted
Keresés

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe
balatonlelle, balatonboglár, ingatlan, családi ház, nyaraló, telek, szőlősgyörök, szőlőskislak, látrány, balatonszemes, fonyód,