corner


A tartalomhoz

Ordacsehi

Eladó Ingatlanok > Családi házak > 30 millióig

iroda@corner-ingatlan.hu Ordacsehi 30 millióig: +36 30 / 993-75-32

Corner

Kód:295

Teljes képernyőVisszaPlayTovább

A "CORNER" Ingatlan Iroda eladásra kínálja Balatonboglártól csupán 3km-re,rendezett településen Ordacsehiben ,gondozott ,gyümölcs fákkal telepített, 127m2 családi házat, 2 hálószobával, nappalival, étkezővel,konyhával,fürdőszobával ,mosókonyhával.Könnyen gondozható telekkel 1164m2. 20m2 dupla garázzsal.
A fedett teraszról panoráma nyílik Badacsonyra és a fonyódi dombra, dél-nyugati tájolásából adódóan körbe süti a nap.Horgászati ,vadászati lehetőség helyben, a telek elhelyezkedéséből adódóan a vadak látványa is lenyűgözheti a leendő tulajdonost.
Irányár: 32,9 M HUF

Kód: 1793

Teljes képernyőVisszaPlayTovább


Balatontól 4 km-re Ordacsehi településének központjában kínálok eladásra 1960 nm-es rendezett telkén lévő 80 nm-es szigetelt családi házat. A lakóingatlanba egy nagy teraszról jutunk be. A házban egy nappali, konyha, spájz, fürdőszoba, külön Wc, és 2 szoba lett kialakítva. Az összközműves, folyamatosan karbantartott ház melegéről gáz kazán, és cserépkályha gondoskodik. A rendezett telken 2 autó számára is elegendő új garázs lett építve.
Irányár: 25.740.000 HUF

DotRoll Hosted
Keresés

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe
balatonlelle, balatonboglár, ingatlan, családi ház, nyaraló, telek, szőlősgyörök, szőlőskislak, látrány, balatonszemes, fonyód,